Nabavi našu besplatnu aplikaciju. Upoznaj lokalne žene odmah!

close icon

FAQ

Je li seksikontakti.net nešto za mene?

Želite li proširiti svoj društveni krug ili tražite izazov i uzbuđenje? U tom slučaju, seksikontakti.net je definitivno prava stvar za vas. Ovdje možete uživati u flertanju s ljubaznim muškarcima i ženama bez obaveza te zajedno odlučiti koji će biti vaš idući korak. Imate li sumnji? Registracija je potpuno besplatna i daje vam besplatne coine da isprobate stranicu. Ako odlučite da ne želite nastaviti, možete jednostavno izbrisati svoj profil. Nemate ništa za izgubiti!

Hoće li moja privatnost biti zaštićena?

Svi podaci koje nam otkrijete su zaštićeni. To znači da ih druge strane ne mogu zloupotrijebiti. Nećemo koristiti vaše podatke u komercijalne svrhe, niti ćemo ih prosljeđivati trećim stranama. Samo seksikontakti.net može pristupiti vašim podacima, samo npr. u svrhu funkcioniranja usluga seksikontakti.net. seksikontakti.net se pridržava strogih pravila privatnosti i tajnosti.

Zašto ne mogu slati poruke?

Dragi člane, kako biste mogli chatati sa drugim članovima, uvijek trebate imati dovoljno Coina, jer slanje poruka košta coine. Nažalost, u ovom trenutku ne postoji način da se zarade besplatni coini. Uvijek ćete morati kupovati besplatne coine ako ih nemate dovoljno. Na vašem profilu nudimo razne pakete Coina koje možete odabrati.

Što su Coini?

Oni vam omogućavaju da šaljete i čitate poruke. Možete ih kupiti kreditnom karticom.

Kako ih mogu kupiti?

Dragi člane, možete kupiti još coina klikom na njihovu stranicu. Nudimo vam razne pakete za odabir. Nakon što odaberete paket, možete nastaviti na blagajnu i završiti plaćanje kreditnom karticom.

Zašto mojih coina nema?

Dragi člane, ako ste kupili coine, a njihovo trenutno stanje je 0, postoje dvije mogućnosti:
1. Već ste iskoristili sve svoje coine. Molimo vas da imate na umu da slanje poruka uvijek košta coine.
2. Vi ili vaša banka ste otkazali kupnju i imate nepodmiren iznos koji prvo trebate podmiriti. U ovom slučaju, za više informacija molimo da kontaktirate podršku: supp23@seksikontakti.net

Moji kupljeni coini nisu otključani?

Dragi člane, molimo vas da imate na umu da može doći do čekanja između kupovine i aktivacije Coina. Ako se Coini ne aktiviraju nakon dva sata, molimo da pošaljete račun na e-mail adresu naše podrške: (supp23@seksikontakti.net). Nakon uspješne naplate, uvijek ćete primiti e-mail poruku izvršitelja naplate. Tu potvrdu trebamo kako bismo provjerili zašto se vaši Coini još nisu aktivirali i tada to možemo napraviti ručno.

Mogu li i zaraditi Coine?

Dragi člane, nažalost trenutno ne nudimo mogućnosti za osvajanje besplatnih Coina. Ako trebate još Coina, morat ćete ih kupiti. Molimo vas da posjetite stranicu o coinima. Nudimo vam razne pakete Coina za odabir. Nakon što odaberete paket, možete nastaviti na blagajnu i završiti plaćanje kreditnom karticom.

Što je VIP članstvo?

Kada postanete VIP članom seksikontakti.net, pristupate posebnim značajkama kao što su:

 • možete saznati tko gleda vaš profil
 • možete saznati tko vas je dodao u favorite
 • možete vidjeti slike svih korisnika
 • imate pravo prvenstva pri kontaktiranju podrške

Standardni korisnici nemaju gore navedene povlastice. Ako želite postati VIP članom ili tražite više informacija, posjetite ovu stranicu.

Kako mogu postati VIP članom?

Dragi člane, možete postati VIP članom posjetom ove stranice. Ovdje možete naći dodatne informacije i povlastice VIP članstva. Nakon što kliknete na gumb "Postani VIP član", bit ćete preusmjereni na blagajnu, gdje možete završiti plaćanje kreditnom karticom.

Moje kupljeno VIP članstvo nije aktivno?

Dragi člane, molimo da uzmete u obzir činjenicu da zbog tehničkih razloga može doći do čekanja između kupovine i promjene statusa vašeg računa. Ako VIP članstvo nije aktivirano nakon dva sata, molimo da pošaljete račun na e-mail adresu naše podrške: (supp23@seksikontakti.net). Nakon uspješne naplate, uvijek ćete primiti e-mail poruku izvršitelja naplate. Tu potvrdu trebamo kako bismo provjerili zašto se vaš VIP račun još nije aktivirao i tada to možemo napraviti ručno.

Zašto više nisam VIP član?

Dragi člane, ako više nemate VIP račun, članstvo je vjerojatno isteklo budući da traje 30 dana nakon prve uplate. Za to postoji nekoliko razloga, nakon što VIP članstvo istekne, mi ćemo ga pokušati produžiti u vaše ime, ali to ne mora uspjeti uslijed:

 • Nedovoljno sredstava
 • Odbijenice banke
 • Drugih razloga

Ili se to može dogoditi uslijed tehničkih problema, ali ako trebate daljnju pomoć, molimo vas da se obratite našoj podršci (supp23@seksikontakti.net).

Što je traženi profil?

U svom traženom profilu možete pobliže opisati tip muškarca ili žene koji tražite ili možete direktno potražiti korisnika upisujući njegovo ime. Na primjer, dijelite li slične interese i imate li sklonost prema osobama određene dobi?

Zašto moja profilna fotografija još nije vidljiva?

Sve fotografije ručno provjeravamo kako bismo se uvjerili da su autentične. Fotografija mora udovoljavati sljedećim kriterijima:

 • Fotografija ne smije prikazivati nasilne, protuzakonite ili diskriminirajuće aktivnosti
 • Fotografija ne smije prikazivati osobe mlađe od 18 godina
 • Fotografija ne smije biti zaštićena autorskim pravom

Zašto moj profilni tekst još nije vidljiv?

Mi ručno provjeravamo sve tekstove kako bismo se uvjerili u autentičnost napisanog. Profilni tekst mora udovoljavati sljedećim kriterijima:

 • Tekst ne smije sadržavati kontakt podatke kao što su npr. e-mail adresa ili telefonski broj
 • Tekst ne smije sadržavati url
 • ne smije sadržavati nasilne, protuzakonite ili diskriminirajuće teme
 • Tekst ne smije opisivati osobe mlađe od 18 godina

Kako mogu izbrisati svoj profil?

Na stranici podrške možete pronaći opciju za brisanje svog profila. Vaš se profil odmah briše i potvrdu o tome dobivate e-mail porukom. Molimo vas da uzmete u obzir da je brisanje profila trajno: kontakti, poruke i odobrenja će biti izgubljeni.

Kako mogu prijaviti lažni profil?

Unatoč našoj strogoj kontroli, ponekad se dogodi da je na stranici aktivan lažni profil. U tom slučaju vas molimo da ispunite kontakt obrazac. Odmah ćemo reagirati. Uvijek budite oprezni sa zahtjevima za SMS i pozive s lažnih profila.

Kako mogu dopustiti i odbiti e-mail poruke od supp23@seksikontakti.net?

Ovo su standardne postavke koje ovdje možete promijeniti. Također je moguće promijeniti postavke za e-mail uslugu. Ako imate poteškoća, molimo vas da kontaktirate podršku za više informacija: supp23@seksikontakti.net

Moje pitanje ovdje nije navedeno

Ispunite kontakt obrazac.